
Cejlonská skořice
se získává usušením kůry Skořicovníku a prodává se svinutá nebo mletá. Nesmí chybět v žádném orientálním pokrmu ani ve sladkých moučnících. Cejlonská skořice si zaslouží místo ve Vaší kuchyni.
Jak už název Cejlonské skořice napovídá, jedná se o exotické koření. Získává se z aromatické kůry stromu Skořicovníku cejlonského, na který narazíte na Srí Lance. Okouzlí Vás svou jemnou nasládlou chutí a ovocným nádechem. Jedná se o nejlepší a nejkvalitnější Skořici na světě. Nejoblíbenější je v mleté podobě. Přidejte ji hlavně do různých sladkých pokrmů.
POUŽITÍ
- Dezerty
- Omáčky
- Asijské polévky
- Pečivo
- Zavařované ovoce
- Mléčná rýže
- Ovocné knedlíky
- Masité pokrmy orientální kuchyně